Van winter naar lente | wishlist

De temperaturen zullen de komende tijd langzaam een beetje op gaan lopen en de meeste webshops en kledingwinkels zullen hun nieuwe lente collectie gaan presenteren. De afgelopen tijd heb ik het hele internet afgezocht naar leuke webshops en kledingstukken om de komende tijd te dragen. Tot mijn verbazing kwam ik veel leuke dingen tegen die ik graag met jullie wil delen. Ook hebben een aantal van mijn favoriete youtubers een boek geschreven. Zo ben ik bijvoorbeeld benieuwd naar het boek van Jiami Jongejan. Alles vind je op mijn wishlist.

1.png

Fishnet panty | Gedichten van de broer van Roos | Lemonade hoodie| Niet wat jij denkt | choker | bralet | flared pants | My way | Highwasted shorts | Calvin Klein string | Calvin Klein top | Adidas jacket

2

Denim jacket | high heels | scarf | sweater dress | Adidas tee | Nike sweater | sweater dress | Nike sneakers

Een reactie op “Van winter naar lente | wishlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s