Happy New Year!

Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Hebben jullie goede voornemens dit jaar? Ik niet. Ik stel wel doelen voor mezelf maar geef ze niet echt een tijdslimiet van een kalender jaar. Sommige dingen moeten op korte termijn veranderen en andere niet. Ik heb ontzettend veel geleerd en meegemaakt in 2016. Hieruit wil ik graag alle positieve gevoelens voortzetten en doorgeven aan jullie. Dit gaan jullie de komende tijd ook zien op mijn blog.

15785729_1068295976629115_728317102_o

Vorig jaar heb ik wel doelen gesteld voor mezelf. Ook is er veel verandering geweest op mijn blog en in mijn leven. Ik ben er achter gekomen dat het Nederlands en Engels bloggen het niet  helemaal is voor mij. Er zit heel veel moeite in en die moeite steek ik liever in het verbeteren en het maken van nieuwe blogposts. Daarom heb ik vanaf nu een vertaal button toegevoegd op mijn blog voor alle buitenlandse lezers (zoals Selina). Verder zie ik wel waar het lot mij brengt. Ik ben in ieder geval van plan meer creativiteit in mijn posts te stoppen omdat ik weet dat ik dat in me heb. Zijn er nog dingen die jullie graag van mij willen zien?

Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling gehad hebben en vol goede moed aan dit nieuwe jaar beginnen. Ik in ieder geval wel!

Liefs Ylfa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s