My 2016

Net zoals vorig jaar heb ik ook dit jaar weer een jaaroverzicht voor jullie gemaakt. Hierin staan al mijn hoogte punten van het jaar 2016. Als je het artikel van vorig jaar wil bekijken klik dan hier.

Just like last year I have made a review of my 2016 with all the highlights summed up. If you want to see last years review click here.

 IMG_8924

Februari/ february

Februari was voor mij een hele bijzondere maand. Ik kreeg een relatie. Ik heb het de afgelopen tijd al een keer eerder op mijn blog genoemd en degene die mij op instagram volgen wisten het waarschijnlijk al. Ook bezocht ik twee kunstmusea, namelijk de Pont en MOTI. Hier ontdekte ik hoe leuk ik het vond om een kunstmuseum te bezoeken.

February was a special month for me. I felt in love and got into a relationship. I have mentioned it on my blog lately and if you follow me on Instagram you could already know this. I also visited two art museums, de Pont and MOTI. I discovered my passion for visiting art museums.

 img_9690

April

In april ging ik met school naar Rotterdam. Hier bezocht ik o.a. het Booijmans van Beuningen museum en liep ik over de Erasmusbrug. Ik kreeg kort de tijd om te winkelen en we bezochten de markthallen.

In april I went to Rotterdam with school. Here I visited i.a. the Booijmans van Beuningen museum and I walked on the Erasmus bridge. I had a little amount of time to do some shopping and we visited the markthallen.

 Foto 28-04-16 07 49 14

Mei/ may

Meivakantie betekend voor mij een onvergetelijke week in Turkije. Een vakantie vol met lekkere drankjes, leuke dansjes, felle zon en zout water. Daarnaast bezocht ik Dancetour Breda met een aantal vriendinnen.

The holidays in may mean for me an unforgetable week in Turykey. A vacation with tasty drinks, nice dances, bright sun and salty water. Besides that I visited Dancetour Breda with some of my friends.

 IMG_7431.JPG

Juni/ june

Juni was een hele drukke maand. Ik ging 3 dagen naar Pinkpop waar ik o.a. de Red Hot Chili Peppers en Lukas Graham live zag. Uiteindelijk kreeg ik zelfs de kans om Lukas en zijn band te ontmoeten. Ik ging naar het allerlaatste concert van Mainstreet om 4 hele mooie fan jaren af te sluiten en ik interviewde fashionblogger Isabeau voor een project op school. (Als jullie het leuk vinden zal ik dit interview nog een keer online zetten!)

June was a very busy month. I went to Pinkpop for 3 days where I saw i.a. the Red Hot Chili Peppers and Lukas Graham performing live. I also met Lukas and his band. I went to Mainstreets last concert to celebrate 4 beautiful years of fandom. I also interviewed fashionblogger Isabeau for a school project. (If you want to read this interview I will post it on my blog soon!)

 Juli/ july

Deze maand stond er een stedentrip met mijn vriend op het programma. In de ochtend gingen we naar Rotterdam om een hapje te eten en wat te winkelen. Later die dag gingen we naar het vondelpark in Amsterdam om een live optreden van Diggy Dex in het openlucht theater te bekijken. Ook had ik in juli mijn laatste sessie bij de psycholoog. Super spannend maar vol opluchting dat ik deze periode achter me kon laten.

This month I had planned a citytrip with my boyfriend. In the morning we went to Rotterdam to eat something and do some shopping. Later that day we went to the Vondelpark in Amsterdam to watch Diggy Dex perform live. I also had my last appointment with my psychologist in july. Very exciting and frightening at the same time.

 Processed with VSCO with hb2 preset

Augustus/ august

In augustus ging ik 3 weken met mijn ouders op vakantie naar Kroatië waar ik veel leuke mensen leerde kennen. Ik sprak af met Shannen van 27Shannen in Breda waar we vervolgens een hele gezellige middag in het park hadden. Ook vierde ik mijn verjaardag. (Net als ieder jaar, duh)

In august I went to Croatia with my parents for three weeks.  I have met so many nice people and met Shannen from 27Shannen. We had a great time in a park in Breda. I also celebrated my birthday. (Which I do each year in august, duh)

 img_1613

September

Ook deze maand had ik een uitstapje met school, ook voor het vak kunst. Dit keer gingen we naar Den Bosch om de Sint Jan te beklimmen, een rondvaart te maken en een stadswandeling te doen. Ondanks dat ik vaak in Den Bosch kom heb ik veel van deze dag geleerd. Fun fact: ook ontmoette ik Frans Bauer die dag. Het hele artikel over mijn uitstapje met school kun je hier lezen.

Also this month I went away with school. This time we went to Den Bosch to climb the Sint Jans Cathedral, make a boat trip and wander trough the city. Eventhough I often go to Den Bosch, I have learned a lot. Fun fact: I also met Frans Bauer that day. You can read the whole blogpost about Den Bosch over here.

 14885728_1003237489801631_1152751579_n

Oktober/ october

In Oktober bezocht ik de Efteling samen met een Duits vriendinnetje Selina. Ik had haar ontmoet in Kroatië en het was super leuk om elkaar nog eens te zien. Ik kom je snel opzoeken in Duitsland Selina! Ook ging ik een dagje naar Scheveningen met mijn vriend. Ik bezocht de Hartbeat première samen met mijn zusje en mijn beste vriendin én mijn vriendinnetje Juul, uit Frankrijk, bracht een bezoekje aan Nederland.

In oktober I visited the Efteling together with my German friend Selina. I have met her in Croatia and it was so nice to see her again. I’ll come to Germany soon Selina! I also went to Scheveningen with my Boyfriend. I visited the premiere from Heartbeat with my bestfriend and my little sister and my friend Juul, who lives in France, came to visit the Netherlands again.

 15750049_1068249049967141_670023824_n

December

Ook december was een hele drukke maand voor mij. Dit kwam natuurlijk door de feestdagen. Ik had een kerstborrel met mijn werk, kerstgala met school en ik ben de hele kerst met mijn vriend geweest. We hebben ontzettend lekker gegeten en tweede kerstdag gezwommen. Dat ik me überhaupt nog in een bikini durfde te vertonen, haha.

Also december was a very busy month for me because of the holidays. I had a christmasparty at my work and went to a prom. This year I’ve spend my whole Christmas with my boyfriend. We ate a lot and went swimming on the second day of Christmas. How did I dare to show up in a bikini? Haha.

Wat was jouw hoogtepunt van 2016?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s