6 Winter date ideas

De winter kan er voor zorgen dat jij en je vriend alleen nog maar binnen zitten en films kijken samen. Toch zijn er genoeg activiteiten, zowel binnen als buiten, die jullie samen kunnen doen met dit koude weer. Daarom heb ik er een aantal op een rijtje gezet voor jullie. Als je single bent kun je deze activiteiten natuurlijk ook uitvoeren met je beste vriendin.

The winter can ensure the fact that you and your boyfriend only stay inside and Netflix and Chill. There are enough activities, either inside or outside, you can do together with this could weather. That’s why I named a few for you guys. And when you’re single you can also do these activities with your best friend.

1.      De winter Efteling

Ben je opzoek naar een activiteit die iets meer geld mag kosten dan kan ik je de winter Efteling zeker aanraden. Ik ben er nu een aantal keer geweest en elk jaar weer krijg ik dat echte wintergevoel. Je kunt tijdens de winter Efteling niet alleen in de attracties of wandelen door het sprookjesbos, je kunt er ook schaatsen, jezelf opwarmen bij een kampvuur en nog veel meer.

Are you looking for an activity that may cost a little more you can go to the Winter Efteling. I have been there a few times now and I can really recommend it. You get that real winterfeeling. And there’s more than just rollercoasters. You can also go iceskating, warm yourself up at a fireplace and a lot more.

IMG_8229

2.      Een kerstmarkt bezoeken/ visit a Christmasmarket

Kerstmarkten zijn er genoeg. Of je het nu ver weg zoekt (In Düsseldorf en Antwerpen zijn ieder jaar ontzettend mooie kerstmarkten.) of juist dichtbij huis, kerstmarkten brengen een hele gezellige sfeer. En deze activiteit kun je natuurlijk ook afsluiten met een heerlijke kop chocomel of een wafel.

There are enough Christmas markets. Whether you want to drive for a while (Düsseldorf and Antwerp are two of my favourite Christmas markets.) or you want to stay close to your house, Christmas markets make you feel cozy and warm. And of course you can always end this activity with hot chocolate milk or a waffle.

 3.      Een fort bouwen/ built a fort

Persoonlijk is dit een van mijn favorieten. Vroeger bouwde ik altijd forten met mijn broertje en zusje om daar vervolgens de rest van de dag in te zitten en te spelen. Toen ik dit op Tumblr als date idee tegen kwam kreeg ik stiekem kriebels van binnen. Hoe ontzettend romantisch is dat. Je kunt er kerstfilms in kijken of elkaar nieuwe muziek laten horen.

Personally, this is one of my favourites. When I was younger I used to build forts with my little brother and sister to play in it for the rest of te day. When I was looking on tumblr I came across this date idea. I felt tingles in my stomach. How romantic is this. You can watch Christmas movies inside or listen to your favourite new music.

 4.      Naar de spa gaan/ Go to a sauna

Het is iets waar je van moet houden maar ik ken veel mensen die dit ontzettend rustgevend en relaxed vinden. Je kunt je dag invullen zoals jij wil. Zo kun je er bijvoorbeeld een etentje en een hotel overnachting aan vast knopen. Vind je het idee van de sauna toch niet zo fijn? Je kunt dit gevoel ook makkelijk en goedkoop thuis creëren door bijvoorbeeld een bruisbal te kopen. Mijn favoriete bruisballen komen van De Tuinen of Lush.

I guess this activity is something you love or hate but I know a lot of people who enjoy it. You can fill your day just how you want it. You can have dinner afterwards or spend the  night in a hotel. Are you not in favour of the sauna? You can easily create this feeling at home by buying a bathbomb. My favourite bathbombs are from Lush or De Tuinen.

 5.      Bakken/ baking

En voor de liefhebbers van eten onder ons zijn er ook nog een aantal dingen die je kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld chocolade fonduen of een peperkoekhuis bouwen. (En daarna opeten natuurlijk, haha)

For the foodlovers there are also some activities you can do at home. You can make a chocolate fondue or build a gingerbreadhouse and decorate it. (You can eat it afterwards ofcourse, haha)

 IMG_8298

 6.       Schaatsen/ Ice skating

Op natuurijs schaatsen gaat voorlopig nog niet lukken maar er zijn genoeg overdekte schaatsbanen in Nederland. Je blijft de hele dag actief bezig en tussendoor kun je natuurlijk een keer uitrusten met een kop warme chocomel (met slagroom).

Yet you can’t skate on natural ice but there are enough indoor options in the Netherlands. You’re being active for the whole day and when you take a little break you can (of course) drink some hot chocolate milk (with whipped cream).

Wat is jouw favoriete winter date? / What’s your favourite winter date?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s