Winter moodboard

Het is alweer december en dat vind ik eigenlijk (samen met augustus) de leukste maand om blog artikelen te schrijven. Het is een maand waarin ik vaak veel inspiratie heb. Met de feestdagen voor de deur is dat helemaal niet zo gek. Omdat uit mijn statistieken bleek dat mijn herfst moodboard vaak gelezen werd heb ik besloten om een winter moodboard voor jullie te maken. Deze staat natuurlijk vol met allemaal plaatjes van sneeuw, kerst en vuurwerk. Nu kan ik niet meer wachten tot het eindelijk zover is!

winter.jpg

 It’s December again and I think that’s the most inspiring month to write blogposts. That makes sense because the holidays are right around the corner. I looked at my statistics and saw that you guys loved my fall moodboard so I decided to make a winter moodboard too. This one includes a lot of snow, Christmas and fireworks. I can’t wait anymore!

What are you going to do with Christmas?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s