Christmas gift guide for men

De meest gezellig tijd van het jaar komt eraan, Kerstmis. Dit betekent niet alleen lekker eten maar ook cadeautjes kopen. Ik denk dat er voor een vrouw niets moeilijker is dan een cadeautje kopen voor een man. Of het nu je vader, je vriend of de vader van je vriend is, het blijft ieder jaar een hele opgave. Speciaal voor jullie heb ik een aantal cadeau ideeën voor mannen op een rijtje gezet. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

cadeau tips voor mannen.png

Fotomobiel | kersttrui | sokken | bierpakket | horloge | boek | USB stick | tijdschrift | shower foam

The most wonderful time of the year is comming, Christmas. This doesn’t only mean having delicious dinners, it also means buying presents. I think that women find it the most difficult to buy presents for men. Wether it’s your father, your boyfriend or your father in law, it remains a challenge every year. Specially for you, I made a gift guide for men. I hope it’s useful.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s