Days should be longer

Ik krijg vaak te horen dat leeftijdsgenoten bewondering hebben voor mijn manier van plannen. Het heeft mijn hele leven geduurd maar ik denk dat ik het plannen eindelijk een beetje onder de knie heb. Tenminste dat dacht ik.

Ik ben erachter gekomen dat ik vooral moeite heb met het combineren van verschillende dingen. Ik moet naar school, huiswerk maken en leren. Daarnaast werk ik bij de HEMA, volg ik rijlessen en speel ik waterpolo. Ik heb een vriend waarmee ik graag tijd wil doorbrengen én ik probeer twee keer in de week een artikel te posten. Een tijdje zat ik echt in dit ritme en is het me gelukt om alles te combineren. Nu heb ik daar best wel veel moeite mee. Af en toe wil ik te veel en lukt het  me niet om tijd voor mezelf  over te houden. Ik weet maar al te goed dat ik die tijd soms nodig heb omdat ik anders langzaam terug kan vallen in mijn oude ritme.

People of my age often say they admire my way of making plannings. It took almost my whole life but now I think I get the hang of it. At least I thought so.

I found out I am having trouble with combining all the different things. I have to go to school, make homework and learn for tests. Besides that I work at HEMA, take driving lessons and play waterpolo. I have a boyfriend with whom I want to spend time and I try to write a blogpost twice a week. For a while I had found a working rythm but now I lost it. Sometimes I want too much and I forget to make some time free for myself. I know I need me-time because otherwise I can slowly fall back in my old rythm.

 14885715_1006807199444660_890318053_n

Dit blijft toch wel een puntje waar ik maar al te graag aan te werken. Een dag bestaat nu eenmaal uit 24 uur en die wil ik het liefst zo productief mogelijk indelen. Daarnaast wil ik de dingen die ik doe leuk blijven vinden. Het moet immers niet als een verplichting gaan voelen. De komende tijd wil ik proberen hieraan te werken. Als ik iets heb gevonden wat voor mij werkt deel ik het zo snel mogelijk met jullie want ik denk dat ik zeker niet de enige ben die hier iets van kan leren.

This is still something I really want to work on. One day consists of 24 hours and I want them to spend as productive as possible. I also want to continue doing the things I love. It musn’t feel as an obligation. I am going to work on this and as soon as I find something that works, I’ll write about it on my blog because I think I’m certainly not the only one who can learn something here.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s