NYX 02 Stockholm

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten vind ik het ontzettend leuk om te spelen met verschillende kleuren lipsticks. Een tijdje terug kocht ik mijn eerste product van NYX. Bij Jiami van www.jiami.nl zag ik deze matte lip cream in de kleur 02 Stockholm. Ik was erg benieuwd naar deze lip cream omdat ik nog nooit eerder een product van NYX gebruikt had. 

As you probably know I like to wear different colours of lipstick each day. A few weeks ago I bought my first product from  NYX. It’s a matte lip cream in the colour 02 Stockholm. I saw this one first on www.Jiami.nl. I was very curious because I had never used NYX products before.

 foto-05-09-16-16-31-32

Wanneer je de lip cream swatcht ziet hij er zo uit. Ik denk dat de kleur misschien een klein beetje te licht is maar met de juiste make-up look moet het zeker te doen zijn. Het is een kleur die je eigenlijk elke dag zou kunnen dragen. Doordat de applicator niet al te groot is, is de lip cream gemakkelijk aan te brengen. Mat is hij zeker! Het droogt snel op en blijft bijna de hele dag zitten.

When you swatch the lip cream it looks like this. I think the colour is maybe a little too light but with the correct make-uplook it will look just fine. It’s a colour you could wear each day. Because the applicator is small, it’s easy to use it. The lip cream is defenitly matte! It dries quickly and it remains for almost the whole day.

 foto-05-09-16-16-33-39

Kortom ik ben ontzettend tevreden met dit product en ik kan niet wachten om meerdere kleuren uit te proberen. Je kunt deze matte lip creams voor €7,50 halen bij de Douglas.

Summarized, i’m very satisfied with this product and I can’t wait to try more colours. You can get the matte lip creams for €7,50 at Douglas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s