October moodboard

Ik kan bijna niet geloven dat het alweer oktober is. Dit betekend niet alleen dat kerst steeds dichterbij komt, dit betekend ook dat we 2016 over drie maanden alweer gaan afsluiten. Het lijkt wel alsof de jaren steeds sneller gaan. Om jullie nog meer dat herfst gevoel te geven heb ik een moodboard voor oktober gemaakt. Deze staat natuurlijk helemaal in het teken van de herfst.

I can’t believe it’s october again. This doesn’t only mean it’s almost christmas, this also means this year is over within three months. It seems like every year passes by even faster. To give you that fall feeling one more time I made a october moodboard for you. This one is ofcourse totally fall themed.

 fall1

Ik hoop dat ik jullie genoeg heb kunnen inspireren voor deze herfst. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het kouder word in ons land en ik eindelijk truien aan kan naar school. Van mij hoeft het niet lang meer te duren.

I hope I’ve inspired you enough for this fall. Anyways, I can’t wait until it gets cold in the Netherlands so I can wear my sweaters to school. I don’t want to wait anymore.

fall2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s