MAC Diva

Toen mijn oom mij vroeg wat ik voor mijn verjaardag wilde hebben hoefde ik niet lang na te denken. Ik wilde een nieuwe MAC lipstick. De kleur ‘diva’ staat al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Deze heb ik ooit voorbij zien komen op instagram en heb ik in mijn gedachte nooit meer los kunnen laten. Ik moest en zou hem ooit in mijn stash hebben. En nu heb ik hem. 

When my uncle asked me what I wanted form y birthday I immediately knew what to say. I wanted a new MAC lipstick. The colour ‘diva’ was on my wishlist for a long time. I saw this one passing through my instagram feed and I never got it out of my mind. I had to have it in my stash. And now it’s mine.

foto-05-09-16-13-41-35

Het is een felle rode kleur en ontzettend goed gepigmenteerd zoals alle andere MAC lipsticks. Hij blijft erg lang zitten. Ik heb wel gemerkt dat hij afblijft geven als je drinkt of er perongeluk met je hand langs gaat. Een ander voordeel is dat de lipstick niet zo snel op je tanden gaat zitten.

It’s a bright red colour and it’s very pigmented like all of the other MAC lipsticks. It lasts very long. I did notice that it comes of when you drink or you accidently touch it with your hand. Another advantage is that the lipstick doesn’t go on your teeth very fast.

foto-05-09-16-13-44-59foto-05-09-16-13-46-49

Zoals alle andere MAC lipsticks ben ik ook zeker tevreden over deze. Het is de eerste rode kleur van MAC die ik in mijn stash heb maar er gaan er zeker meer bij komen. Je kunt “Diva’’ voor €19,95 kopen bij o.a. de MAC counters of op de Douglas site.

Just like all of my other MAC lipsticks I’m very satisfied about this one. It’s the first red colour I own of MAC but I’m sure more red colours are comming soon. You can buy ‘Diva’ for €19,95 at i.a. the MAC counters or at the Douglas site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s