Who you are | 5

Afgelopen week ben ik voor de allerlaatste keer bij de psycholoog geweest en heb ik alles helemaal afgesloten. We hebben samen teruggeblikt op mijn leerproces. Hoe voelde ik me toen ik hier binnen kwam en hoe voel ik me nu? Hoe heb ik dit bereikt en wat heb ik nodig om dit vol te houden? Op dat moment besefte ik me dat ik ontzettend veel geleerd hebt en heel erg gegroeid ben. Ik ben trots op wat ik bereikt heb en benieuwd wat de toekomst mij gaat brengen.

Last week I went to the psychologist for the last time. I have given everything a place in my mind (and heart). Together we looked back at my learningprocess. How did I feel when I first came here and how do I feel now? How did I reach this and what do I need to hold on? At that moment I realized that I have learnt a lot, and also grown a lot. I am proud of what I’ve accomplished and I’m curious of what the future will bring me.

foto-02-09-16-19-01-54

Nadat ik ‘Who you are | 4’ had geschreven wist ik niet zo goed of ik het daarbij moest laten of dat ik nog één laatste deel wilde maken. Ik was trots op het vierde deel zoals ik het geschreven was maar toch voelde het niet goed om het daarbij te laten. Met deze blogpost wil ik jullie dus graag laten weten dat alles nu goed gaat en dat ik het volledig afgesloten heb.

After I wrote ‘Who you are | 4’ I didn’t know if I should write a last part or not. I was proud of the fourth part because of the way I wrote it but it didn’t feel good to not write about it anymore. With this post I wanted to let you know everything is fine and I finally closed the chapter.

Alweer heb ik het gevoel dat ik heel graag een stukje van Jessie J wil citeren. Dit keer uit een van haar liedjes, Masterpiece. “I still fall on my face sometimes and I can’t colour inside the lines. Cause I’m perfectly incomplete. I’m still working on my masterpiece. I want to hang with the greatest. Got a way to go but it’s worth the wait. No, you haven’t seen the best of me. I’m still working on my masterpiece.’’ Jessie J is altijd een grote inspiratiebron voor mij geweest. Ik kan me heel goed inleven in haar liedjes.

Again, I feel like I really want to quote Jessie J. This time it’s from one of her songs. “I still fall on my face sometimes and I can’t colour inside the lines. Cause I’m perfectly incomplete. I’m still working on my masterpiece. I want to hang with the greatest. Got a way to go but it’s worth the wait. No, you haven’t seen the best of me. I’m still working on my masterpiece.’’ Jessie J is a big inspiration for me. I can really feel empathy for her songs.

 foto-02-09-16-19-15-09

Ook op dit moment realiseer ik me dat van ‘Who you are’ naar ‘Masterpiece’ ook een hele grote verandering is. Ik denk dat je beide liedjes wat vaker geluisterd moet hebben om dit te begrijpen. Ik wil jullie heel graag meegeven dat je hoe dan ook door moet blijven gaan want het wordt beter. Als jullie ooit vragen hebben mogen die natuurlijk gesteld worden.

At this moment I realise that going from ‘Who you are’ to ‘Masterpiece’ is also a big change. I think you need to listen to both songs several times to understand this. I really want to say to you that you need to hold on, no matter what, things will get better. If you ever have questions, feel free to ask them.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s