Summer to fall wishlist

wishlist-16-september

Bikerjacket | Over the knee boots | Choker | Cropped hoodie | Trasher t-shirt | t-shirt dress | Adidas tee | Nike sweater |Adidas bomber |

Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om een wishlist te maken. Gewoon een klein lijstje van kleding, schoenen, sieraden of make-up die ik op dat moment graag wil hebben. Omdat ik laatst jarig geweest ben en nog een heleboel cadeaubonnen heb liggen, begon ik op het internet een beetje met rond kijken naar die nieuwe herfstcollecties. Daar kwam ik een heleboel leuke dingen tegen. Ik heb een kleine selectie gemaakt die ik graag aan jullie wil laten zien.

Once in a while I like to make a wishlist. Just a little list of clothing, shoes, jewelry and make-up I really want to have. Because I just had my birthday and I have a lot of gift cards left, I started looking on the internet for the new fall clothing. I came across a lot of cute stuff. I have made a small selection of clothing, shoes and jewelry I really want to show you.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s