New in: Puma

Schoenen kunnen je outfit helemaal compleet maken. Het liefst koop ik schoenen die andere mensen in mijn omgeving nog niet hebben. Tegenwoordig is dat bijna onmogelijk maar toch denk ik dat het me gelukt is. Op zalando bestelde ik deze sneakers van Puma. Ze lijken ontzettend erg op die van Kylie Jenner maar deze hebben een ander kleuren patroon. Voor de rest zijn ze volgens mij exact hetzelfde. Waarom dat is weet ik niet precies.

Shoes can make your outfit complete. I like to buy shoes which people I know don’t have yet. Now a days it’s almost impossible but I think I did it. At www.zalando.nl I bought these sneakers from Puma. They look  exactly like the Kylie Jenner ones. They only have a different colour pattern. I don’t know why they did that.

Foto 05-09-16 13 35 40

Toen ik ze voor het eerst aan had moest ik er wel heel erg aan wennen. Ze lopen heel anders dan mijn Nike Huarache. Ik was ontzettend enthousiast over hoe licht de schoenen zijn. Eigenlijk voel je bijna niet dat je ze aan hebt. Ook is het ontzettend handig dat je geen veters hoeft te strikken, je kunt er namelijk zo in.

The first time I tried them on, I really had to get used to it. They fit totally different than my Nike Huarache. I was really excited about how light they are. Actually you don’t even feel you’re wearing them. It’s also very handy you don’t have to tie your laces, you only have to get in there.

Foto 05-09-16 13 36 16

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe schoenen. Waarschijnlijk zal je ze binnenkort nog een keer voorbij zien komen in een outfitpost. Je kunt ze voor € 99,95 bestellen op o.a. Zalando.  

I am very happy with my new shoes. You will probably see them soon again in a outfitpost. You can order them for € 99,95 at Zalando.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s