Personal update | 1

Nu zit ik naar het scherm van mijn laptop te staren, niet wetend wat ik moet schrijven. Ik weet dat ik deze tekst straks ook in het Engels moet schrijven en dat dit een compleet nieuwe stap voor mij is. Het was niet moeilijk om de knoop door te hakken. Vernieuwing kan geen kwaad. Als het niet lukt is dat helemaal niet erg. Daar leer ik juist van. Er is nog zoveel wat ik aan jullie wil vertellen.

Right now I am staring at my laptop screen, not knowing what to write. I know that I have to translate this into English and that’s completely new for me. It was actually easy to decide. You can’t go wrong with renovation.  When it doesn’t work out it doesn’t matter. You learn from that. There is a lot I want to tell to you guys.

IMG_0233

Mijn zomervakantie is bijna voorbij. Aankomende dinsdag moet ik weer naar school toe. Eigenlijk vind ik dat helemaal niet zo erg. Ik ga al mijn vriendinnen weer zien en wanneer ik kan weer een vast ritme aannemen. Omdat ik in de vakantie mijn theorie examen gehaald heb kan ik binnenkort beginnen met rijlessen. Ik vind het ontzettend spannend maar kan niet wachten totdat ik straks mijn rijbewijs heb.

My summer break is almost over. This Tuesday I have to go back to school again. In fact I don’t mind going back to school. I am going to see all my friends again and I can fall back into a constant rhythm. Because i passed my  theory exam this holiday, I can soon start with driving lessons. I am affraid and excited at the same time but I can’t wait until i have got my driving license.

IMG_0232

Afgelopen woensdag ben ik 17 jaar geworden. Ik heb een ontzettend leuke verjaardag gehad en dit weekend ga ik mijn verjaardag nog vieren met familie en vrienden. Ik wil iedereen die dit leest bedanken voor alle leuke cadeaus en felicitaties. Dankzij jullie voelde ik me echt jarig.

Voor de komende tijd heb ik een aantal hele leuke artikelen ingepland staan. Wanneer de school weer begonnen is weet ik niet precies hoe ik dat allemaal ga plannen maar daar ga ik een oplossing voor zoeken.

Last Wednesday I turned 17 years old. I have had a very nice birthday and this weekend I am going to celebrate my birthday for family and friends. I want to thank everyone who’s reading this for all of the nice presents and birhtdaywishes. Because of you it really felt like it was my birthday.

For the next comming days I a have a lot of nice blogposts. When school has started i don’t know exactly how I am going to plan everything but I am going to find a solution for that.

Much love, Ylfa

Een reactie op “Personal update | 1

  1. Hi Ylfa,

    super, that you write in English now. Belated happy birthday. If you have the driver’s license, we hope that in Holland rubber trees will be planted. 😉

    Love greetings and we are looking forward to meet you again.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s