Morgen ben ik jarig…

Dit is dan echt het allerlaatste artikel dat ik schrijf als 16 jarig meisje. Morgen word ik 17. Een leeftijd waarop, je raadt het waarschijnlijk al, er helemaal niks veranderd. Of misschien toch wel? Ik ga namelijk beginnen met rijlessen wat voor mij een hele enge stap is. Ik heb alles bij de psycholoog helemaal afgesloten en ergens zie ik mijn verjaardag een beetje als het begin van een nieuwe ik.

donut

Alles is nu geregeld. De uitnodigingen zijn al een hele tijd verstuurd en inmiddels zijn ook de boodschappen gedaan. Voor degene die zich nu afvragen welke taart ik besteld heb, het is een aardbeienslagroomvlaai. Er komt wat familie langs en ’s avonds ga ik uit eten en daarna naar de bioscoop. Later deze week ga ik nog een feest geven voor vrienden.

Ben ik trouwens de enige die het super awkward vindt als iedereen voor je gaat zingen? Anyways, ik ga er een hele leuke dag van proberen te maken. Net zoals jullie dat ook met iedere dag zouden moeten proberen.

Liefs, Ylfa

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s