Nederlands en Engels bloggen!?

Vanaf het moment dat ik mijn eerste blog aan wilde maken wist ik al dat ik in het Nederlands wilde gaan bloggen. Dat geldt nu nog steeds. Toch merk ik aan mijn statistieken dat ook steeds meer buitenlandse mensen mijn blog lezen. Dit komt omdat ik op vakantie een Duits meisje ontmoet heb, Selina. Ik vertelde haar over mijn blog en ze wilde het super graag lezen. Ze kon natuurlijk geen Nederlands dus met behulp van google vertalen heeft ze het geprobeerd te lezen maar we weten allemaal dat grote stukken tekst dan vaak niet meer kloppen. Daarom zit ik al een tijdje te twijfelen om niet alleen in het Nederlands mijn stukjes te schrijven maar ook in het Engels. Daar zitten natuurlijk meerdere voor- en nadelen aan die ik een beetje met elkaar af probeer te wegen voordat ik de knoop door hak.

IMG_1314

Er zijn bijvoorbeeld al meerdere bloggers die dit doen dus ik ben niet de eerste. Voor mijn buitenlandse lezers is het natuurlijk super handig als ik mijn stukjes niet alleen in het Nederlands schrijf maar ook in het Engels. Ik heb natuurlijk Engels op school dus ik beschik over een ‘voldoende’ Engels vocabulaire maar mijn Engels is niet super goed. Daardoor is er ook een grotere kans op fouten. Ook gaat er veel meer tijd in sommige artikelen zitten maar als er daardoor meer mensen zijn die mijn blog kunnen lezen heb ik dat er zeker voor over. Ik zou graag jullie mening willen horen hierover.

Liefs Ylfa

Een reactie op “Nederlands en Engels bloggen!?

  1. We think it’s a good idea to write the blog in English.
    By the way, this is a beautiful picture.

    We are happy to see you soon.

    Best regards

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s