Sea, sun and palmtrees

De leuke stadjes hier een Kroatië geven mij hier de kans om outfitfoto’s te maken. Overal waar ik kijk zie ik plekjes voor een leuke achtergrond. Met een beetje hulp van mijn vader en mijn zusje heb ik in de haven van Rijeka een aantal foto’s geschoten.

De broek die ik aan heb komt van de H&M. Ik had hem eigenlijk gekocht voor Pinkpop, maar omdat mijn bestelling later binnenkwam als dat ik gehoopt had heb ik de broek niet kunnen dragen op het festival. Omdat het een mindere dag was in Kroatië kon ik prima in een lange broek lopen. Ik heb de broek gecombineerd met een croptop van Esmara en mijn Nike Huarache. Mijn zonnebril komt van Monki.

Hoe zou jij deze broek combineren?

Een reactie op “Sea, sun and palmtrees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s