Dear Croatian diary | 2

De laatste keer dat ik zo’n blogpost schreef is inmiddels alweer een jaar geleden. Nu, een jaar later, was ik terug op dezelfde plek. Er wordt vaak aan mij gevraagd of ik het niet vervelend vind om elk jaar naar dezelfde plek te gaan. Eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg. Elk jaar ontdekken we nieuwe stadjes en zo heb ik denk ik pas de helft van Istrië gezien. Een ander voordeel is dat ik heel veel mensen op de camping ken. Als vrienden het jaar erop ook weer terug komen is het super leuk om ze naar een jaar weer eens te zien. Ik ben nu 16 (bijna 17) dus hoelang ik nog met mijn ouders op vakantie ga weet ik niet, misschien is dit wel de laatste keer. Ik heb in ieder geval vol op genoten en dat doe ik nooit zonder mijn camera. Ik heb op vakantie veel kunnen experimenteren met mijn 50 mm lens. Zo bezochten we bijvoorbeeld het stadje Buje. Een typisch oud stadje wat vooral zichtbaar was aan de huizen. Daar bezochten we een verlaten begraafplaats, we beklommen een toren, bekeken een kerkje en we liepen door de smalle straatjes. Als je ooit naar Istrië, Kroatië, op vakantie gaat is een bezoek aan het stadje Buje zeker een aanrader. 

2 reacties op ‘Dear Croatian diary | 2

  1. echt tolle Bilder und schön Euch beim Camping kennengelernt zu haben – om echt mooie foto’s en hebben leuk om je te weten tijdens het kamperen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s