Babe magnet

Een hele tijd geleden kocht ik dit shirt bij Lofty Manner. Het lijkt een beetje op het babes 01 shirt van comegetfashion uit mijn vorige outfit post. Omdat ik dat shirt vaak en graag draag besloot ik dit shirt op Lofty Manner te bestellen. 


Ik heb het shirt gecombineerd met een mom jeans van de Pull and Bear. Ik wil al een hele lange tijd de creepers van Rihanna x Puma maar ze zijn elke keer uitverkocht. Uiteindelijk heb ik het opgeven en deze zwarte suede creepers gekocht in een klein winkeltje in het dorp. Om de outfit een beetje meer die 90’s stijl te geven heb ik mijn tattoo choker van Claires aangedaan. Dit is een outfit die ik naar school aan zou doen of gewoon tijdens een dagje winkelen. 


Shirt: Lofty Manner | Broek: Pull and Bear  | Choker: Claires | Schoenen: onbekend

 

2 reacties op ‘Babe magnet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s