ModeMuseum Antwerpen

Afgelopen woensdag was ik in Antwerpen om het ModeMuseum te bezoeken. Ik heb dit jaar al een aantal musea bezocht voor school. Van te voren had ik veel positieve verhalen gehoord over het MoMu in Antwerpen dus mijn keuze was best wel snel gemaakt.


Het museum was veel kleiner dan ik had verwacht. Binnen een uur hadden we alles gezien. We dachten eigenlijk dat er nog een ander deel museum was maar dat was er niet.


Ik vond de tentoonstelling intressant om naar te kijken. Ik had wel de bordjes met extra informatie nodig om te snappen waar het over ging.

Over het algemeen vond ik het museum best wel erg tegenvallen. Dit komt waarschijnlijk omdat ik vanwege alle positieve verhalen veel grotere verwachtingen had en omdat het musuem veel kleiner bleek te zijn dan we dachten. Het gebouw is van de buitenkant ontzettend groot maar aan de binnenkant is maar 1 verdieping het museum. Verder zit er nog een winkel, kantoor en school in hetzelfde gebouw.

Wat is het laatste museum dat jullie bezocht hebben? 

3 reacties op ‘ModeMuseum Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s