Dag uit mijn leven | Rotterdam

Afgelopen donderdag ben ik met school voor het vak kunst op excursie naar Rotterdam geweest. Het was een hele leuke en vermoeiende dag. We hebben veel gelopen en veel gedaan. Vandaag wil ik een aantal foto’s met jullie delen en vertellen wat we gedaan hebben.  
‘S ochtends om 08:15 vertrok de bus richting Rotterdam. Toen we in Rotterdam aankwamen liepen we een route door de stad waarbij we langs allerlei bekende architectuur plekken kwamen. Hier moesten we opdrachten maken. Later in de ochtend bezochten we het Boijmans van Beuningen museum. Ik ben positief verrast door dit meuseum. We kregen een rondleiding. Daardoor hebben we niet heel het museum kunnen bekijken maar het deel dat we wel gezien hebben vond ik ontzettend leuk. Ook de vrouw die de rondleiding gaf was een ontzettend aardige en spontane vrouw.


Tussen de middag kregen we enkele vrije tijd waarin we konden eten, onze opdrachten af moesten maken en eventueel nog tijd hadden om te winkelen. Na de middagpauze werden we verwacht in de Schouwburg voor een workshop toneel. Ik vond de workshop ontzettend leuk. We kregen verschillende opdrachten waarin we kennis leerde maken met verschillende beelden op het toneel. Daarna was het tijd voor nog een laatste museum, het Nederlands fotomuseum. Hier mochten we zelfstandig rond lopen en opdrachten maken. Ook het fotomuseum vond ik een ontzettend leuk museum maar hier vertel ik jullie binnenkort meer over in een ander artikel. Na ons bezoek aan het fotomuseum vertrokken we met de bus weer naar huis. Het was een ontzettend geslaagde dag en ik zou jullie zeker aanraden eens een bezoekje te brengen aan een van deze musea of gewoon een dagje naar Rotterdam te gaan om te winkelen.


  
Zijn jullie al eens ooit in Rotterdam geweest?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s