HEMA favorieten

Not sure of ik dit eerder op mijn blog vermeld heb maar ik werk al zo’n 7 maanden bij de HEMA. Ik ben dol op de spulletjes van HEMA! Dat is ook een reden dat ik graag daar wilde gaan werken. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete dingen van de HEMA met jullie.

HEMA

Notitieboek Parijs | Fluid lipstick |  Munt zaadjes | Fles | Fab sleutelhanger | Fab clutch | Geurkaars in glas | IPhone 6 glitter hoesje | Fujifilm Instax Camera mini 8 | Cocktailpot klein | Stolp | Klavertje vier kweekset | Set geurkaarsen | Kaarsen onderzetter

Wat is het laatste dat jij bij de HEMA gekocht hebt of wat staat er nog op jouw wishlist?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s