2016 bucketlist update

Al een hele tijd terug zette ik dit artikel online over mijn goals voor 2016. Vandaag wilde ik jullie een update geven. Ik besefte me dat ik het artikel op moest zoeken omdat ik niet meer precies wist wat er op mijn bucketlist stond. Ik ben dus niet echt bewust bezig geweest met het behalen van mijn goals. Toch ben ik benieuwd wat er tot nu toe van terecht is gekomen.

– citytrips naar onbekende steden maken

Ik heb nog geen citytrips naar onbekende steden gemaakt. Wel staan er een aantal steden/ landen op de planning. Zo ga ik volgende week met school een excursie doen in Rotterdam. Hier gaan we architectuur beschouwen, musea bezoeken en we krijgen een toneel workshop. Ook staan er twee vakanties gepland dit jaar en een dagje naar Antwerpen om het modemuseum te bezoeken.IMG_9641

-750 weergaven in de maand

Exact 750 heb ik nog niet gehaald maar ik heb mijn blog wel zien groeien dit jaar. En ik kan met zekerheid zeggen, als mijn blog op deze manier door groeit ga ik de 750 weergaven in de maand halen dit jaar. Misschien al wel binnenkort.

-Foto insturen naar RTLweer

Aan dit punt op mijn bucketlist heb ik nog helemaal niks gedaan. Ik denk dat het het perfectionisme in mij is dat me tegenhoud. Een foto vind ik snel niet goed genoeg of ik ben er niet helemaal tevreden over. Misschien moet ik me hier overheen gaan zetten en RTL weer gewoon een keer mailen.

-Werken aan mijn faalangst

Hierover heb ik verder niet zoveel te vertellen. Ik ben aan de slag gegaan met dit punt en alle vorderingen kun je hier lezen.

-9 artikelen in de maand online zetten

Ook dit doel heb ik nog niet exact gehaald. Deze maand komt aardig in de buurt want tot nu toe heb ik elke dinsdag en vrijdag in april een artikel online gezet + ik heb nog een heleboel leuke artikelideeën voor april en mei.

Het komt er dus op neer dat ik nog geen één doel bereikt heb. Wel heb ik aan de meeste doelen gewerkt en dat gaat binnenkort beloond worden. Hoe zit het met jullie goede voornemens/ doelen?

Zijn jullie er mee gestopt of gelden ze nu nog steeds?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s