The Nudes Maybeline New York

Beauty is nog steeds niet mijn ding, het voelt raar om erover te schrijven. Ik vind het super leuk om dingen uit te proberen met make-up maar ik kan mezelf écht veen beautyblogger noemen. Een hele tijd terug kocht ik dit budget oogschaduw palette van Maybelline New York. Het is geen nieuw palette want het ligt volgens mij al een jaar in de schappen maar ik vond de kleuren zo mooi dat ik ze met jullie wilde delen.

IMG_9548
Het palette bevat 12 verschillende nude kleuren van licht tot donker. Op de achterkant van het palette staan 13 verschillende manieren doormiddel van vierkantjes en rijen om ooglooks te maken. Dit klinkt ingewikkelder dan het is. Toch denk ik dat je het palette op elke manier kan gebruiken die jij wil.
IMG_9575
Over het pigment van de donkere kleuren ben ik ontzettend tevreden. Van de allerlichtste kleuren vond ik het pigment echter tegenvallen. Hieronder zie je de swatches van alle kleuren. Ik zou dit palette zeker  aanraden omdat ik denk dat je hier een geschikte ooglook mee kan maken voor zowel een gewone schooldag als een feestje of een avondje stappen. Over het pigment van de allerlichtste kleuren ben ik nog niet helemaal te spreken maar wat mij betreft hoeft de highlighter aan de binnenkant van mijn ooghoeken niet zoveel pigment te hebben.

IMG_9584

The Nudes van Maybelline New York is € 15,99 en onder andere te koop bij de Kruidvat of de Etos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s