Hello April

Het is april! Eigenlijk kan ik het zelf niet eens geloven. Het voelt nog als de dag van gister dat ik het artikel over nieuw jaar online zette. In plaats van dit artikel zou ik ook een goede 1 april grap online kunnen zetten. Ik weet dat heel veel andere bloggers en youtubers dit wel doen. Ik heb een hekel aan 1 april. Elk jaar krijg je ongeveer dezelfde dingen te horen en ik blijf er steeds maar in trappen. Het liefst sluit ik me de hele dag op op mijn slaap kamer maar helaas moet ook ik gewoon naar school. Iets waar ik misschien nog wel een grotere hekel aan heb zijn de zogenaamde 2 april grappen. Alsof één dag niet lang genoeg is.

IMG_9406

De afgelopen tijd ben ik veel bezig geweest met het uitwerken van blogideeën en het vooruit werken aan school. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben vind ik het nog steeds heel erg moeilijk om school met mijn blog te combineren. Een papieren agenda bijhouden is niks voor mij. Op de momenten dat ik hem echt nodig heb kan ik hem vaak niet vinden. En als ik het dan op een los blaadje opschrijf raak ik die weer kwijt. Nu zul je misschien zeggen gebruik de agenda in je telefoon. Die heb je namelijk altijd bij. Ook dit heb ik geprobeerd maar het werkt niet helemaal zoals ik dat fijn vind. Tegen de tijd dat ik hier het antwoord op heb gevonden ga ik het zo snel mogelijk met jullie delen. En tips zijn natuurlijk altijd welkom.

Naast dat ik veel met school en mijn blog (achter de schermen) ben bezig geweest heb ik natuurlijk ook de zoektocht naar professionele hulp voortgezet. En ik heb goed nieuws! Maar hierover  gaan jullie heel snel meer lezen op mijn blog. Ik kan stiekem niet wachten om het met jullie te delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s