Moti Breda

Ik heb (alweer) een museum bezocht. Dit keer bezocht ik Moti (Museum Of The Image) in Breda samen met mijn vader. Ook dit museum bezocht ik voor het vak CKV. Later moet ik een verslag inleveren waarin ik beide musea met elkaar vergelijk. In Moti was nog meer hedendaagse kunst te vinden als in de Pont. Ik kwam er o.a. Justin Bieber en Miley Cyrus tegen.  Achteraf was het museum veel kleiner dan het op foto’s leek. Het was wel ontzettend leuk om er eens een kijkje te nemen en ik raad het jullie ook zeker aan.

IMG_9094IMG_8910IMG_8924IMG_8929IMG_8932IMG_8990IMG_9038IMG_9065IMG_9084

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s