De Pont Tilburg

Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen maar ik ben naar een kunst museum geweest en ik vond het echt geweldig. Vroeger had ik een hekel aan musea. De afgelopen 2/3 jaar ben ik kunst steeds meer gaan waarderen en nu vind ik het zelfs leuk om naar een museum te gaan. Voor een opdracht voor CKV (Culturele Kunstzinnige Vormgeving) moest ik  een museum bezoeken. Samen met mama ging ik naar de Pont in Tilburg omdat het ontzettend dichtbij is en ik er heel erg veel positieve verhalen over gehoord heb. Ook waren daar een aantal werken te vinden die ik tijdens de lessen Kunst en CKV besproken heb. Ik heb met bewondering naar alles gekeken en er vooral heel veel inspiratie uitgehaald.  Ik raad het jullie zeker aan om een keer naar de Pont te gaan!

IMG_8680IMG_8683IMG_8770IMG_8753IMG_8679IMG_8663IMG_8673

IMG_8718.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s