Who you are | 2

Al een tijdje terug had ik mijn tweede faalangst gesprek op school. Daar werd mij verteld dat ze op school niks meer voor me kunnen doen omdat ze denken dat dat niet het juiste is en ze mij niet op het verkeerde spoor willen zetten. Daarom zijn we samen gaan kijken naar iets buiten school. Zo kwamen we terecht bij de huisarts omdat er in de huisartsenpraktijk een soort psycholoog zit en je pas doorverwezen kan worden naar een echte psycholoog nadat je bij de huisarts bent geweest. Precies een week geleden had ik een afspraak bij de huisarts. Van te voren heb ik het er uitgebreid over gehad met mijn ouders en de docent op school. Ik heb ervoor gekozen om alleen naar binnen te gaan omdat ik het makkelijker vind om dan mijn verhaal te doen. Voor de zoveelste keer zou ik aan een wildvreemde persoon mijn ‘donkere’ periode moeten vertellen.

IMG_8886

Je zou misschien denken dat ik daar weinig moeite mee heb aangezien het ook op internet staat. Dat is anders. Mijn blog is als een soort dagboek. Een plek waar ik dingen van me af kan schrijven. Niet alles komt online, grote delen wel.

Nadat ik mijn verhaal kort had samengevat voor de huisarts heeft ze mij een verwijzing gegeven naar een soort psycholoog binnen de huisarts. Daarvoor hebben we  meteen een afspraak gemaakt en begin maart zal ik daar voor het eerst heen gaan. Dit betekend weer een nieuwe persoon aan wie ik mijn verhaal moet vertellen. Dit keer uitgebreider.

Alweer doorverwezen. Zou er iemand zijn die mij kan leren omgaan  met mijn faalangst? Of is het misschien toch meer dan alleen maar faalangst? Ik zit met zoveel vragen die ik kwijt wil maar  niemand kan me precies helpen. Natuurlijk kan ik mijn verhaal kwijt bij mijn ouders, vrienden en online maar echte hulp is er nog steeds niet. Ik hoop dat ze deze keer wel iets voor me kunnen doen.

 

4 reacties op ‘Who you are | 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s