MAC Mehr

Nog niet zo lang geleden kocht ik mijn allereerste MAC lipstick. Ik wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten maar wilde er zo graag eentje in mijn stash. Nu, ongeveer 3 maanden later heb ik mijn tweede MAC lipstick aangeschaft. MAC Mehr. Ik zag deze lipstick bij een aantal beautybloggers voorbij komen en kon niet wachten om deze aan mijn stash toe te voegen. Mehr is echt een lipstick die je elke dag kunt dragen, ook naar school.

IMG_8868.JPG

Zoals je ziet is de lipstick al gebruikt want ik kon niet wachten om hem uit te proberen. Doordat het een matte kleur is blijft de lipstick nog langer zitten. Verder ben ik absoluut geen beautyblogger. Dat kun je beter aan iemand anders overlaten. Een review van de lipstick kun je hier vinden.

IMG_8871

Ondanks dat ik absoluut geen beauty blogger ben wilde ik toch mijn nieuwe aankoop met jullie delen. De lipstick is o.a. verkrijgbaar bij de MAC counters en online voor €19,50.

2 reacties op ‘MAC Mehr’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s