2016 bucketlist

Een bucketlist, of noemen ze dit tegenwoordig niet een lijstje met goals. Anyways, ik vind het vaak leuk om zo’n lijstje te maken (me loves lijstjes) en naderhand te kijken hoeveel van deze doelen ik daadwerkelijk bereikt heb. Hoewel de eerste maand van het jaar alweer bijna is afgelopen wilde ik toch een lijstje maken met goals/ doelen voor 2016.

 

–        Citytrips naar onbekende steden maken

Ik houd ontzettend veel van foto’s maken, reizen en nieuwe plekken ontdekken. Maar ik denk niet dat ik dat nog hoef te vertellen aan jullie. Dit jaar wil ik nog meer citytrips maken naar steden waar ik nog nooit ben geweest. Zowel in het binnen-  als in het buitenland.

IMG_8180 (1)

 

 

–        750 weergaven in de maand

Mijn blog word de laatste tijd steeds meer bekeken. Daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor. Ook groeien mijn volgers op instagram steeds sneller.  Het leek me leuk om een soort doel te stellen om te kijken hoe ver ik kom. Het is echt geen ramp als ik het niet haal maar ik ben ontzettend benieuwd naar hoe ver ik kom.

–        Foto insturen naar RTL weer

Dit is iets wat ik al een tijdje wil doen, een foto insturen naar RTL weer. Ik maak vaak foto’s in de natuur en het lijkt me echt heel erg vet om een keer een van mijn foto’s terug te zien op tv. De kans is natuurlijk ontzettend klein dat mijn foto op tv komt maar niet geschoten is altijd mis.

–        Werken aan mijn faalangst

Ik heb hier al zovaak uitgebreid over geschreven dat ik het niet echt nodig vind om dit nog verder uit te leggen. Heb je die artikelen nog niet gelezen kan dat hier.

IMG_8204.JPG

–        9 artikelen in een maand online zetten

Als ik het zo typ lijkt het heel weinig maar vaak heb ik door school of werk geen tijd om een artikel online te zetten. Een van mijn doelen voor dit jaar is om in één maand tijd ongeveer 9 artikelen online te zetten. Dat zijn er dus twee per week.

Wat zijn jouw goals voor 2016?

2 reacties op ‘2016 bucketlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s