2015: Mijn jaar in foto’s

Wat ging het jaar weer ontzettend snel voorbij. Voor mijn gevoel ging 2015 nog sneller dan 2014. Ik heb dit jaar ook weer ongelofelijk veel leuke dingen mogen doen. In dit artikel deel ik al mijn hoogte punten van 2015 met jullie.

10384728_648776321914418_2825075709331177753_n

In januari kwam het artikel over mijn faalangst online op mijn oude blog (www.thatlifevision.nl). Het werd veel beter ontvangen dan ik ook maar durfde dromen. Ik zat die dag op school. Om het lesuur keek ik even en steeds kwamen er nieuwe reacties en weergaven bij.

IMG_2793

In februari begon mijn liefde voor de stad Den Bosch. Als je mijn blog al wat langer volgt weet je dat ik dol ben op die stad. Telkens ontdekte ik nieuwe plekjes. Nog steeds zijn er een heleboel plekken in Den Bosch die ik nog nooit gezien heb.

10379869_1815413952016053_8843736077140672145_o

In maart ging ik met een aantal vriendinnen en een docent van school een dag naar Amsterdam om opnames van ‘Zondag met Lubach’ bij te wonen. Het was een hele nieuwe ervaring omdat ik nog nooit eerder bij een tv opname was geweest.

IMG_3156

In April gingen we met school een dag naar Lille, in Frankrijk. Voordat ik bleef zitten was ik al eens eerder met mijn klas naar Lille geweest. Ik kende de stad dus al een beetje. Lille is een hele mooie stad waar je ontzettend goed kunt winkelen.

IMG_3359

In mei ging met mijn ouders, broertje en zusje een week op vakantie naar Turkije. We waren al vier keer eerder in dit hotel op vakantie geweest. Toch blijft het elke keer weer leuk.

cropped-thatlifevision1

Juni  was  niet alleen de maand waarin ik naar Pinkpop ging. Ook starte ik  mijn nieuwe blog http://www.thatlifevision.com in juni. Mijn oude blog lag er al een paar dagen uit en er was geen andere optie. Inmiddels ben ik al weer een tijdje bezig op deze site.

fjkdslgjsadf

In juli ging ik met mijn ouders, broertje en zusje drie weken op vakantie naar Kroatië. Ook op deze plek waren we al vier keer eerder geweest. Het verveeld nooit. Je ontmoet nieuwe mensen en ontdekt nieuwe plekken. Elke vakantie is anders.

In Augustus ging ik met mijn beste vriendin, Sanne, een midweek naar Zeeland. We hebben o.a. een fietstocht gemaakt over twee van de eilanden. Ook ging ik met mijn moeder, broertje en zusje een dagje naar Den Haag en Scheveningen. Hier was ik nog nooit eerder geweest.

In september had ik 3 hele leuke activiteiten. Ik ging een weekend met vriendinnen naar Tinadag, ik ging naar de Dutch YouTube Gathering fan meetup in Eindhoven waar ik een aantal hele leuke mensen heb ontmoet. En ik ging een dag naar appelpop waar ik o.a. Dotan, Anouk en Yellow Claw heb gezien.

ijkjhj

In september ging ik met school een week naar Parijs. Maar volgens mij heb ik jullie daar al genoeg over verteld.

IMG_0756.JPG

In  november ging ik naar Arnhem Luxor Live voor een concert van Mainstreet. Tijdens het concert zongen ze liedjes van hun nieuwe album #PLAY.

IMG_8185

In december ging ik met mijn ouders, broertje en zusje een dag naar Antwerpen. Hier hebben jullie dinsdag alles over kunnen lezen.

Hoe was jouw 2015?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s