Update

Er is veel wat ik jullie moet vertellen. Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, heb ik al bijna een maand niks gepost op mijn blog. Ik ga geen excuus bedenken. De afgelopen tijd voelde het voor mij gewoon beter om niks online te zetten. Ik zat niet lekker in mijn vel en nu eigenlijk nog steeds niet. Dit heeft allemaal te maken met mijn faalangst. Op school, maar ook buiten school, leg ik vaak de lat te hoog voor mezelf. Daardoor lukt het niet om iets te doen zoals ik het in mijn hoofd wil. Daar komt ook nog bij  kijken dat ik soms heel erg perfectionistisch kan zijn. Ik dacht dat ik mijn faalangst een plek had gegeven en dat die faalangst training mij  heel erg had geholpen. Laatst kwam ik erachter dat dat toch niet zo was. Ik besefte me dat ik nog steeds heel erg met mijn faalangst zat. Toen ik hierachter kwam ben ik meteen hulp gaan zoeken. Ik heb het aan mijn ouders en mijn mentor  op school vertelt. Binnenkort krijg ik op school extra hulp. Hoe dit precies gaat weet ik zelf ook nog niet, maar ik blijf jullie op de hoogte houden. Hiermee hoop ik anderen te helpen die ook last hebben van faalangst, vroeger ook gepest zijn of heel erg onzeker zijn.

IMG_0876

Alle artikelen die over mijn faalangst gaan op mijn blog gaan vanaf nu ‘Who you are’ heten. Hierdoor zijn ze makkelijk terug te vinden. Er komt geen vaste upload dag voor deze artikelen, ik post ze wanneer ik daaraan toe ben. De titel is geheel geïnspireerd op het nummer ‘Who you are’ van Jessie J. Als je dit nummer nog nooit gehoord hebt is het zeker de moeite waard om het een keer op te zoeken een aandachtig naar de tekst te luisteren.

Verder ga ik vanaf nu ook weer proberen het bloggen weer op te pakken. Ik heb dan misschien een maand niks gepost, ik heb wel een heleboel ideeën uitgewerkt. Als het goed is kunnen jullie deze in 2016 verwachten, stay tuned!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s