Disneyland Parijs

Vandaag alweer het laatste artikel over Parijs, de laatste dag. De laatste dag gingen we naar Disneyland. We mochten alleen in het Studiopark en we hadden niet veel tijd. Toch heb ik genoten. Normaal gesproken hou ik niet zo van achtbanen maar ik heb me eroverheen gezet en ben toch in een aantal achtbanen gegaan.

IMG_7239

Naast de achtbanen zijn we natuurlijk ook op de foto gegaan met de Disney figuren die in het park rondlopen, en hebben we wat gegeten. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad in Disneyland en in Parijs. Ik vond het ook ontzettend leuk om jullie op deze manier kort te vertellen en te laten zien wat ik allemaal gedaan heb. Als jullie vaker dit soort reis artikelen, waarin ik een land of een stad bezoek, willen zien laat het dan zeker even weten.

Normaal gesproken maakte ik er een youtube video over maar dit was een keer iets anders. We moesten voor school al twee video’s over Parijs maken waardoor het mij leuker leek om jullie op een andere manier mijn ervaringen te vertellen, hope y’all liked it!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s