een bezoek aan het Louvre en de Eiffeltoren

Op de derde dag kregen we in de ochtend wat tijd om te winkelen in de buurt van de Arc de Triomphe. Een hele leuke winkelstraat en zeker een aanrader. Ik kocht mijn allereerste MAC lipstick en ik dronk voor het eerst de Pumpkin spice latte van Starbucks. ‘S middags bezochten we het Louvre waar o.a. de Mona Lisa te zien is. In de avond mochten we wat gaan eten op eigen gelegenheid dus toen hebben we met de hele vriendengroep een gezellig restaurantje op gezocht. IMG_6882

In de avond beklommen we met de hele groep de Eifeltoren. De leraren kwamen er te laat achter dat we in de verkeerde rij stonden. Daardoor hebben ze de eerste twee verdiepingen met de trap beklommen. De derde, en hoogste, verdieping is alleen bereikbaar met de lift. Ook wij zijn helemaal naar het puntje van de Eiffeltoren gegaan. Wat was het uitzicht mooi. Ik had de Eiffeltoren al een keer eerder beklommen met mijn ouders, maar dat was overdag. De wind waaide toen te hard waardoor we niet naar het bovenste punt mochten. Ik ben blij dat ik dat nu wel heb kunnen doen.

IMG_7009 IMG_7022

Daarna gingen we met de bus weer terug naar ons hotel. Mijn benen deden pijn van het lopen de hele dag en ik was bij dat ik mijn bed in kon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s