Lunchen bij Juliette + Versailles

Maandag avond zijn we nog naar Centre Pompidou gegaan. Een museum waar onder andere schilderijen hangen van Piet Mondriaan. ‘S avonds hebben we met de hele groep bij Flunch gegeten. De volgende dag, dinsdag, bezochten we een begraafplaats in de ochtend. ‘S middags heb ik met een aantal vriendinnen geluncht bij Juliette. Daarna bezochten we Versailles met de hele groep.

PicMonkey CollageVersailles was het kasteel van de zonnekoning. Je kon aan de binnen en aan de buitenkant heel erg goed zien dat het kasteel van een koning was. Er was heel erg veel goud gebruikt en het zag er duur uit. Het was ook héél erg groot, vooral de tuin!

PicMonkey Collage2

Het uitzicht in de tuin was ontzettend mooi. Ik heb al die tijd op dit muurtje gezeten en genoten van het uitzicht. Ik besefte me amper dat het de tuin van iemand is geweest, zo groot en zo mooi.

PicMonkey Collage3

‘S avonds mochten we zelf gaan eten en daarna nog wat winkelen. Ik ben met mijn vriendinnengroep pizza gaan eten in een heel schattig restaurantje. Daarna hebben we nog wat gewinkeld. En ik heb mijn eerste product bij de Sephora gekocht, een blush van two faced (Love Hangover).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s