Boottocht over de Seine

Afgelopen week ben ik met school naar Parijs geweest. Ik heb het daar zo ontzettend naar mijn zin gehad en heel erg veel foto’s gemaakt. Alle foto’s en verhalen kun je verwachten in de komende blogposts. We zijn maandag ochtend vertrokken en moesten ongeveer 6 uur in de bus zitten. Toen we aankwamen in Parijs hadden we een halfuurtje de tijd om onze spullen in het hôtel te leggen en daarna gingen we met de bus richting het opstappunt van de boottocht.

IMG_6298

Met de boot vaar je langs een aantal bekende bezienswaardigheden in Parijs zoals de Eiffeltoren, Pont Neuf (de oudste burg), het Louvre (bekend van de Mona Lisa) en Conciergerie (gevangenis). Ik had zo’n boottocht al eerder gemaakt toen ik met mijn ouders in Parijs was. Als je nog nooit in Parijs bent geweest is het zeker een aanrader omdat je in ongeveer een uur tijd langs heel veel bekende bezienswaardigheden van Parijs vaart.

IMG_6309 IMG_6330 IMG_6345

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s