Hotspot: Webshops Only | Den Bosch

Ik hou van nieuwe dingen uitproberen. En één van die nieuwe dingen zijn een aantal artikelen die op mijn blog online gaan komen de komende tijd. Hierin bespreek ik hotspots met jullie. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening.

IMG_5970

Webshops Only is een winkel waar ze unieke producten uit allerlei webshops verkopen. Je kunt hierbij denken aan merken zoals EOS, Tangle Teezer, Etterbak, Real Techniques en W7.  De binnenkant van de winkel is heel erg leuk in gericht en dat viel me meteen op toen ik voor de etalage stond te kijken. Als je een keer in Den Bosch komt raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen in deze winkel. 
IMG_5972IMG_5973 IMG_5975 IMG_5976 IMG_5977 IMG_5978IMG_5979

Naast allerlei leuke hebbedingetjes verkopen ze er ook kleding. IMG_5981 IMG_5982

Webshops Only

Vughtersstraat 47 ’s Hertogenbosch

Dit artikel is NIET gesponserd, ik heb dit geheel vrijwillig geschreven en krijg hier geen geld/ producten voor. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s