25 kleine dingen in het leven

Ik ben totaal geen avondmens. In de avond ben ik vaak moe en wanneer ik de volgende ochtend pas om 12 uur op sta vind ik dat zonde van mijn dag. Ik besteed mijn tijd liever productief. Dat is precies wat ik afgelopen zondag ook heb gedaan. Oke, misschien was ik iets té enthousiast want ik stond om half 8 ’s ochtends al in het bos. Ik wilde de zonsopgang fotograferen maar helaas was daar niet zoveel van te zien. Het was super mistig. Omdat ik toch al in het bos was besloot ik gewoon maar wat te experimenteren met mijn camera en de mist. Later werd het licht en heb ik ook nog een aantal andere foto’s gemaakt. Toen ik in mijn eentje door het bos liep, realiseerde ik me pas echt dat het om de kleine dingen in het leven gaat. Het zijn de kleine dingen die je opvrolijken, en je dag maken. Ik weet eigenlijk niet waarom ik hier nog nooit eerder opgelet heb. Het viel me gewoon ineens op. De herfst is altijd al mijn favoriete seizoen geweest en toen ik door het bos liep en de eerste tekenen van de herfst zag werd ik er zo gelukkig van. Ook het geritsel van de blaadjes onder mijn voeten zorgde voor een warm gevoel van binnen.  Ik heb voor jullie een lijst gemaakt van 25 kleine dingen in het leven waar je gewoon even van moet genieten.

IMG_6093

 1. De vogeltjes die ’s ochtends fluiten
 2. Het stoplicht dat net op groen springt als jij aan komt fietsen
 3. Wanneer je jouw eten aan ziet komen in een restaurant
 4. Een vreemde die jou gedag zegt
 5. Wanneer jou favoriete artiest een nieuw liedje/ album uitbrengt
 6. Het geritsel van de herfstblaadjes onder je schoenen
 7. Een complimentje krijgen
 8. Het gevoel nadat je je tanden gepoetst hebt
 9. De geur van de natuur
 10. Al je huiswerk af hebben
 11. Iemand knuffelen
 12. Een paar minuten voor je wekker (uitgerust) wakker worden
 13. Een opgeruimde slaapkamer
 14. Een moeilijke wiskunde opgave zonder fouten oplossen
 15. De geur van pas gebakken koekjes
 16. Het geluid van regen (Als je binnen zit natuurlijk)
 17. Handgeschreven brieven
 18. Een goede vriend/ vriendin weer zien na een lange tijd
 19. De eerste pepernoten van het jaar
 20. De warmte van een kampvuur (met marshmallows)
 21. Pas geschoren benen
 22. Spontane ideeën om iets te gaan doen
 23. Wanneer iemand een leuk accent heeft
 24. Late night gesprekken
 25. Oude foto’s terug kijken

IMG_6132

Waar word jij nou echt gelukkig van?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s