Tinaweekend 2015

Afgelopen weekend was ik het hele weekend bij de Tinadag. Misschien ken je het tijdschrift Tina nog van vroeger en denk je nu ‘huh, dat is toch voor kinderen van 12!?’ Dat was in ieder geval de reactie die ik op school kreeg. Dat is niet zo! Tinadag is leuk voor jong en oud. Er komen artiesten optreden zoals Mainstreet, B-brave, Dee, Nick & Simon, TP4Y en Rachel. Er zijn youtubers aanwezig zoals Rutger Vink, de Cinemates, Zomaer en Teske. Ook zijn er workshops, signeersessies ende attracties in Duinrell zijn open. Voor degene die een heel weekend gaan is er ’s avonds en karaoke en disco avond. Ook lopen sommige artiesten gewoon door het park rond.selfies tinadag

Ik zat samen met 5 andere meiden in een Duinhostel. We sliepen met z’n allen op een kamer en deelden een keuken en woonkamer met de andere mensen die in de Duinhostel sliepen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Als ik jullie alles wil vertellen wat ik mee heb gemaakt kan ik net zo goed een boek uitbrengen. Daarom deel ik hieronder wat leuke foto’s en video’s met jullie die ik afgelopen weekend gemaakt heb.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s