Blog & life update

Een nieuw begin, dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Opeens kon ik niet anders, mijn blog lag er al een paar dagen uit en ik moest een keuze gaan maken. De keuze was al snel gemaakt, ik ging opnieuw beginnen. Een nieuwe site en later ook een nieuw youtube kanaal. Een nieuwe layout, een nieuwe banner, ik zag dit allemaal als een nieuwe start. Er was alleen één ding waar ik nog niet zo goed over na had gedacht, wat ga ik veranderen aan mijn blog? Ik ben heel perfectionistisch en als het aan mij ligt kan ik mezelf maar blijven verbeteren. De afgelopen tijd heb ik na gedacht over hoe ik dat zou kunnen doen. In dit artikel deel ik al mijn gedachten rondom mijn blog met jullie, en geef ik jullie een kleine update van mijn persoonlijke leven.

IMG_5504

De afgelopen tijd heb ik wel een aantal artikelen online gezet, maar dat waren vooral artikelen waarin ik mijn foto’s met jullie deelde. Mijn blog is meer dan alleen foto’s, anders had ik wel een tweede instagram account aangemaakt. Ik wil meer tijd en moeite in mijn artikelen steken waardoor ik betere artikelen voor jullie kan gaan schrijven. Hoe ik dit wil gaan combineren met school, werk en een sociaal leven weet ik nog niet precies maar daar ga ik vanaf nu heel hard voor werken. (Niet dat ik dat nog niet deed.)

Ik wil mijn blog nog persoonlijker maken. Niet alleen omdat ik het leuk vind om dingen te delen die er in mijn leven gebeuren, maar ook omdat ik het lezen van een blog zelf leuker vind als er veel persoonlijke dingen in voor komen. Op mijn youtube kanaal is het de komende tijd rustig. Als ik een video upload wil ik daar met de volle 100% achter staan.

IMG_5538

Ik kan al bijna 3 weken zeggen dat ik officieel in VWO4 zit. Ik heb nu al ontzettend veel huiswerk. Mijn rooster is opzich wel chill, op alle tussenuren na dan. Maar daar kan ik wel mee leven. Naast school ben ik de afgelopen tijd nog bij Dancetour Tilburg en appelpop geweest. Volgende week zaterdag en zondag zal ik ook aanwezig zijn op de Tinadag XL. Gotta love concerts and festivals…

Oh, wat vinden jullie trouwens van het weer de afgelopen dagen. Ik moet al een paar dagen van school naar huis fietsen door de regen terwijl ik het wel super warm heb. Laat voor mij de herfst maar komen want deze rare combinatie tussen zomer en herfst kan ik echt niet meer aan. Herfst is trouwens ook mijn favoriete seizoen.

Wat is jullie favoriete seizoen? 

Liefs Ylfa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s