Kroatië 2015, deel 1

Na een aantal dagen slechte of zelfs geen wifi kan ik nu eindelijk weer bloggen. Ik heb drie heerlijke weken in Kroatië gehad, en stiekem mis ik het nu alweer een beetje. Maar aan de andere kant ben ik toch wel blij dat ik nu weer thuis ben. Die drie weken zijn voorbij gevlogen. Het was elke dag warm en ik heb super leuke mensen ontmoet. Ook mijn camera heeft zeker niet stil gelegen, ik heb ontzettend veel foto’s gemaakt en deze ga ik in de komende blogposts met jullie delen. Stay tuned!


IMG_4807IMG_4821IMG_4815IMG_4827IMG_4794IMG_4832IMG_4811IMG_4831

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s