Dear Croatian diary

Even een snelle update vanuit Kroatië. Het is hier elke dag tussen de 30 en de 40 graden. Op dit moment zit ik op een terrasje in Motovun, een plaatsje in de buurt van Umag. Het uitzicht is hier echt prachtig. Zodra ik terug ben in Nederland zullen er heel veel artikelen met foto’s aan komen, en een video op youtube over mijn vakantie. Voor nu ga ik weer verder genieten van het warme weer en mijn vakantie.

Wat hebben jullie al gedaan in de vakantie?

Een reactie op “Dear Croatian diary

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s