Birthday wishlist 2015

Ik weet zeker dat jullie dit allemaal herkennen. Het hele jaar wil je vanalles hebben. Maar als je dan uiteindelijk jarig bent, dan weet je niks om aan je ouders/ familie te vragen. Over iets meer dat een maand ben ik jarig en ik heb het hele jaar een lijstje bij gehouden met allemaal dingen die ik wil hebben. Wanneer ik dan bijna jarig ben kijk ik nog eens naar dat lijstje en alle dingen die ik eigenlijk helemaal niet nodig heb, of niet meer wil streep ik dan weg. In de artikel wil ik alle dingen met jullie delen die dit jaar op mijn lijstje over zijn gebleven.

PicMonkey Collage

1. een longboard | 2. babylips | 3. EOS lipbalm | 4. Adidas originals sokken | 5. Nike Huarache | 6. een lichte jeans van Only | 7. Nike pro shorts | 8. een product van MAC | 9. producten van LUSH | 10. een nieuw blog layout | 11. shirtjes van Adidas originals | 12. Adidas originals slippers | 13. bodymist van Victoria Secret | 14. een Iphone 6 | 15. een hoelahoep van Hoop it yourself

Ik snap natuurlijk zelf ook wel dat er een aantal duurdere dingen tussen staan en ik echt niet alles zal krijgen, maar het gaat om het idee. Degene die het nog niet wisten zijn er nu vast wel achtergekomen, ik ben echt een Adidas freak! I love it.

Wat vraag jij dit jaar voor je verjaardag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s