Een nieuw begin

Ik mis het bloggen. Dat is precies hoe ik mijn vorige blogpost begon. Deze is alleen nooit online gekomen. Toen het artikel af was en ik het online wilde zetten merkte ik dat mijn blog, http://www.thatlifevision.nl, er al de hele dag uit lag. Ik heb werkelijk alles geprobeerd wat ik kon doen om het probleem op te lossen maar niets hielp. Toen heb ik samen met mijn vader alle voor- en nadelen van een nieuwe blog op wordpress tegen elkaar afgewogen. We zijn tot de conclusie gekomen dat het op het begin misschien even wennen is maar na een langer termijn kan ik er alleen maar voordeel uit halen.

IMG_3770

Voor degene die nieuw zijn op mijn blog en mij nog niet kennen, Ik ben Ylfa. Ik ben 15 jaar en ik ben dol op bloggen, fotografie, reizen, waterpolo en fashion. Al zo’n anderhalf jaar schrijf ik artikelen op het internet. Op mijn nieuwe blog, http://www.thatlifevision.com, kun je ongeveer twee keer in de week artikelen verwachten over fashion, lifestyle, af en toe beauty. Ik vind het belangrijk om ook veel persoonlijke dingen met jullie te delen en veel interactie met mijn lezeressen te hebben omdat dat twee punten zijn die mij aanspreken als ik een blog lees.
De laatste tijd vind ik het ook leuk om steeds meer bezig te zijn met fotografie. Vorig jaar heb ik de Canon EOS 600D gekocht waar ik nu foto’s mee maak. Er zat een standaard lens van 18-55mm bij.

In die blog post vertelde ik dat ik opnieuw wilde beginnen. Dat was toen enkel een gedachte die nu realiteit geworden is. Ik moet helemaal op nieuw beginnen. Mijn volgers aantal en ook mijn statistieken staan weer op nul. Toch heb ik er de volle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.

IMG_3772

Ik heb dat ik jullie tot nu toe voldoende informatie heb gegeven. Als je nog vragen of ideeën hebt voor een artikel kun je die altijd achter laten in de reacties.

Liefs Ylfa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s